Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Keto tom yum z kurczakiem
Cebula biała, Pieprz czarny, Kurczak (pierś), Kolendra, Papryczka chili, Imbir, Sól, Czosnek, Boczniaki, Trawa cytrynowa, Erytrytol, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sok z limonki, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pasta Tom Yum (zawiera SOJĘ), Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), liście kafiru, Koncentrat pomidorowy 30%, Tymianek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 333 kJ/319 kcal |
Tłuszcz: 27,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,8 g |
Węglowodany: 8,6 g w tym cukry: 4,3 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 11,7 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.