Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16
-
Less Gluten
Keto wątróbka duszona z pieczarkami i jabłkiem, surówka z ogórków kiszonych
Olej rzepakowy, Cebula biała, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Erytrytol, Cebula czerwona, Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Pieczarka, MASŁO 82% tł., Czosnek, Majeranek, Pieprz czarny, Kolendra, Jabłko, Gałka muszkatołowa, Kiełki słonecznika, Wątróbka drobiowa, Tymianek, Sól, Ogórek kiszony
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 535 kJ/606 kcal |
Tłuszcz: 45,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,7 g |
Węglowodany: 16,9 g w tym cukry: 2,7 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 36,5 g |
Sól: 4,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.