Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63
Klasyczna lasagne z beszamelem, sałatka z rukolą i sosem winegret
Makaron lasagne (mąka semolina z PSZENICY durum), Wołowina, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Rukola, Papryka czerwona, Ogórek zielony, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Gałka muszkatołowa, Czosnek, Wieprzowina, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Sól, SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Oregano, Olej rzepakowy, Marchew, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 341 kJ/321 kcal |
Tłuszcz: 17,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g |
Węglowodany: 28,1 g w tym cukry: 6,5 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 14,0 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.