Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Klopsiki drobiowe w sosie orientalnym, ryż basmati, brokuły na parze
Brokuł, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Mąka ziemniaczana, Kolendra, Sok z limonki, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pasta laksa (galangal, szalotki, olej SOJOWY, cukier, sól, czerwone papryczki chili, suszone KREWETKI, czosnek, trawa cytrynowa, kurkuma), Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Kurczak udko, Ryż basmati, JAJA kurze, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Sól, Pieprz czarny
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 924 kJ/221 kcal |
Tłuszcz: 11,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g |
Węglowodany: 17,4 g w tym cukry: 3,5 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 13,7 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- jaja
- skorupiaki i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.