Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Klopsiki drobiowe w sosie pomidorowym, makaron bezglutenowy z pesto bazyliowym
Kurczak udko, Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Bazylia, Sok z cytryny świeżo wyciskany, orzechy pinii, Oliwa z oliwek, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Pieprz czarny, JAJA kurze, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 782 kJ/187 kcal |
Tłuszcz: 9,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 16,4 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 1,5 g |
Białko: 9,6 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.