Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Klopsiki z marchewki i ciecierzycy w sosie orientalnym, ryż basmati, surówka z marchewki
Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), JAJA kurze, Kolendra, Sok z limonki, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Ryż basmati, Marchew, Kmin rzymski, Czosnek, Ciecierzyca, Olej rzepakowy, Cebula biała, Sól, Pieprz czarny, Papryka wędzona, Mąka owsiana bezglutenowa, Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 887 kJ/451 kcal |
Tłuszcz: 15,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,8 g |
Węglowodany: 68,0 g w tym cukry: 7,7 g |
Błonnik: 5,9 g |
Białko: 12,4 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.