Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
Klopsy drobiowe z greckim serem w sosie pomidorowo-paprykowym, makaron pełnoziarnisty
Bazylia, Kurczak (pierś), Kurczak udko, Pieprz czarny, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Natka pietruszki, Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Olej rzepakowy, Sól, Koncentrat pomidorowy 30%, Papryka czerwona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula biała
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 342 kJ/321 kcal |
Tłuszcz: 10,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g |
Węglowodany: 32,9 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 22,7 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.