Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
Kluseczki leniwe z bułką tartą, fasolka szparagowa z czosnkiem
Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), MASŁO 82% tł., Olej rzepakowy, Czosnek, Fasolka szparagowa zielona, Fasolka szparagowa żółta, Pieprz czarny, Sól, Natka pietruszki, kluski leniwe (mąka PSZENNA, SER ricotta, JAJA kurze, sól)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 845 kJ/202 kcal |
Tłuszcz: 8,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 19,5 g w tym cukry: 1,9 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 10,9 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.