Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
Kluseczki leniwe z sosem z owoców leśnych
Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), MASŁO 82% tł., Olej rzepakowy, kluski leniwe (mąka PSZENNA, SER ricotta, JAJA kurze, sól), Jagody, Maliny, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 666 kJ/159 kcal |
Tłuszcz: 7,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 15,2 g w tym cukry: 4,0 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 7,3 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.