Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Kluski ryżowe tteokbokki w sosie orzechowym, surówka z białej kapusty
ORZESZKI ZIEMNE, Groszek cukrowy, Oliwa z oliwek, Marchew, Kapusta biała, Jabłko, Cukier, Szczypiorek, Papryka czerwona, Kiełki słonecznika, Sól, Pieprz czarny, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Chili, Kluski ryżowe, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 544 kJ/369 kcal |
Tłuszcz: 14,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,2 g |
Węglowodany: 51,4 g w tym cukry: 9,8 g |
Błonnik: 4,5 g |
Białko: 8,1 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.