Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.75
-
Less Gluten
Kluski śląskie w grzybowym sosie z ricottą, pieczone pomidorki z tymiankiem
Kluski śląskie, Olej rzepakowy, ORZECHY PISTACJOWE, Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Pomidorki cherry, Cebula czerwona, MASŁO 82% tł., Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Czosnek, Podgrzybki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 832 kJ/199 kcal |
Tłuszcz: 5,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 34,7 g w tym cukry: 5,4 g |
Błonnik: 3,3 g |
Białko: 5,4 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.