Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0 Star

Kluski śląskie z gulaszem z indyka, surówka z czerwonej kapusty

Cebula biała, Imbir, Kluski śląskie, Tymianek, Papryka słodka, Kolendra, Kmin rzymski, Indyk, Czosnek, Wywar warzywny (zawiera SELER), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Mąka ziemniaczana, Koncentrat pomidorowy 30%, Surówka z czerwonej kapusty (czerwona kapusta, jabłko, olej rzepakowy, cukier trzcinowy, sól, sok z cytryny, ekstrakt przypraw)

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 566 kJ/374 kcal
Tłuszcz: 7,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 55,2 g
w tym cukry: 5,3 g
Błonnik: 3,1 g
Białko: 24,9 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gluten
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: