Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Kluski śląskie z gulaszem z indyka, surówka z czerwonej kapusty
Cebula biała, Imbir, Kluski śląskie, Tymianek, Papryka słodka, Kolendra, Kmin rzymski, Indyk, Czosnek, Wywar warzywny (zawiera SELER), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Mąka ziemniaczana, Koncentrat pomidorowy 30%, Surówka z czerwonej kapusty (czerwona kapusta, jabłko, olej rzepakowy, cukier trzcinowy, sól, sok z cytryny, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 566 kJ/374 kcal |
Tłuszcz: 7,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 55,2 g w tym cukry: 5,3 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 24,9 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.