Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Less Gluten
-
Less Carb
Kofta kebab jagnięco-wołowa z ajvarem, ryż basmati, sos tzatziki
Koncentrat pomidorowy 30%, Jagnięcina, Koperek, Koperek, JOGURT naturalny 2% tł., Ryż basmati, Wołowina, Papryka ostra, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Kmin rzymski, Cynamon, Oliwa z oliwek, Papryka czerwona, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Bakłażan, Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Papryka słodka, Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 216 kJ/769 kcal |
Tłuszcz: 34,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16,4 g |
Węglowodany: 62,3 g w tym cukry: 11,1 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 51,7 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.