Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.1
Kofty drobiowe na bulgurze z oliwkami, pomidor, sos tzatziki
Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Sól, Indyk, Kmin rzymski, Mięta, Czosnek, Olej rzepakowy, Pomidor malinowy, JOGURT naturalny 2% tł., Koperek, Pieprz czarny, Koperek, Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 834 kJ/199 kcal |
Tłuszcz: 3,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 19,0 g w tym cukry: 3,2 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 24,1 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.