Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Kofty wołowe w curry, mix ryżu z fasolką szparagową i groszkiem
SEZAM biały, Soczewica zielona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Kurkuma, Imbir różowy marynowany, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Ryż czarny, Ryż brązowy, Ryż basmati, Czosnek, Fasolka szparagowa zielona, Olej rzepakowy, Cebula biała, Wołowina, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Pieprz czarny, Groszek zielony, Sól, Kolendra
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 478 kJ/353 kcal |
Tłuszcz: 8,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 44,3 g w tym cukry: 3,4 g |
Błonnik: 7,1 g |
Białko: 25,4 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gorczyca
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.