Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Kofty wołowe w curry, mix ryżu z fasolką szparagową i groszkiem

SEZAM biały, Soczewica zielona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Kurkuma, Imbir różowy marynowany, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Ryż czarny, Ryż brązowy, Ryż basmati, Czosnek, Fasolka szparagowa zielona, Olej rzepakowy, Cebula biała, Wołowina, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Pieprz czarny, Groszek zielony, Sól, Kolendra

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 478 kJ/353 kcal
Tłuszcz: 8,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 44,3 g
w tym cukry: 3,4 g
Błonnik: 7,1 g
Białko: 25,4 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • gorczyca
  • sezam

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: