Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
-
Less Gluten
-
Less Carb
Kofty wołowe w sosie z warzyw korzeniowych, polenta, surówka koperkowa
Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Gałka muszkatołowa, Tymianek, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), SELER korzeniowy, SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Pietruszka, Marchew, Marchew, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Kasza kukurydziana, Natka pietruszki, Soczewica zielona, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Wołowina, Sól, Pieprz czarny, Surówka koperkowa (kapusta biała (58%), majonez (20%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku], koper (10%), ogórek zielony świeży (10%), marchew, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 242 kJ/775 kcal |
Tłuszcz: 27,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g |
Węglowodany: 75,9 g w tym cukry: 5,9 g |
Błonnik: 12,3 g |
Białko: 60,9 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.