Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Less Gluten
-
Less Carb
Kofty wołowe w sosie z warzyw korzeniowych, ryż jaśminowy z zielonym groszkiem i suszonymi pomidorami, surówka koperkowa
Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Gałka muszkatołowa, Tymianek, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), SELER korzeniowy, SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Pietruszka, Marchew, Marchew, Ryż jaśminowy, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Groszek zielony, Natka pietruszki, Soczewica zielona, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Wołowina, Sól, Pieprz czarny, Surówka koperkowa (kapusta biała (58%), majonez (20%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku], koper (10%), ogórek zielony świeży (10%), marchew, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 421 kJ/340 kcal |
Tłuszcz: 16,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g |
Węglowodany: 33,0 g w tym cukry: 3,5 g |
Błonnik: 5,1 g |
Białko: 21,5 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.