Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Kofty wołowe z soczewicą w curry, kasza jaglana, fasolka szparagowa*
SEZAM czarny, Czosnek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Kurkuma, Imbir różowy marynowany, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Soczewica zielona, Olej rzepakowy, Fasolka szparagowa zielona, Cebula biała, Wołowina, Pieprz czarny, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Kasza jaglana, Sól, Kolendra
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 951 kJ/944 kcal |
Tłuszcz: 34,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17,7 g |
Węglowodany: 86,7 g w tym cukry: 13,1 g |
Błonnik: 13,7 g |
Białko: 69,2 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gorczyca
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.