Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16
-
Less Gluten
-
Less Carb
XXX_Kokosowe kuleczki z indyka w sosie curry z pomidorami, quinoa, frytki z buraka
Burak, JAJA kurze, Kolendra, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Imbir różowy marynowany, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Cebula biała, Rzepa kiszona po libańsku, Komosa ryżowa, Cytryna, Imbir, Olej rzepakowy, Czosnek, Wiórki kokosowe, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z cytryny, Kurkuma, JOGURT naturalny 2% tł., Indyk, Sól, Rozmaryn, Pieprz czarny, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 231 kJ/294 kcal |
Tłuszcz: 10,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5 g |
Węglowodany: 27,7 g w tym cukry: 9,2 g |
Błonnik: 5,5 g |
Białko: 21,0 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.