Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Kokosowy dahl z żołtej soczewicy podany z makaronem ryżowym
Imbir różowy marynowany, Koncentrat pomidorowy 30%, Liść laurowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Ziele angielskie, Cebula biała, Czosnek, Kolendra, Soczewica żółta, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 158 kJ/516 kcal |
Tłuszcz: 18,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,2 g |
Węglowodany: 67,6 g w tym cukry: 9,6 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 14,1 g |
Sól: 0,6 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.