Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61
-
Less Gluten
-
Less Carb
Koktajl: jagoda, mango, banan, jogurt naturalny
Banan, JOGURT naturalny 2% tł., Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Jagody
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 409 kJ/98 kcal |
Tłuszcz: 1,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 16,3 g w tym cukry: 13,9 g |
Błonnik: 1,3 g |
Białko: 3,4 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.