Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Kolendrowa quinoa z groszkiem cukrowym, karmelizowanym porem i czerwoną soczewicą, salsa pomidorowa z awokado
Groszek cukrowy, Komosa ryżowa, Pomidory (Pomidory kostka, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), Sok z limonki świeżo wyciskany, Awokado Hass, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Cebula czerwona, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Kolendra, Cukier, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Sól, Sok z cytryny, Por, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Miód pszczeli, Soczewica czerwona
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 047 kJ/250 kcal |
Tłuszcz: 7,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 37,2 g w tym cukry: 8,0 g |
Błonnik: 7,6 g |
Białko: 9,4 g |
Sól: 0,3 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.