Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Kolendrowa quinoa z groszkiem cukrowym, karmelizowanym porem i czerwoną soczewicą, salsa pomidorowa z awokado

Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Groszek cukrowy, Por, Pomidory (Pomidory kostka, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), Komosa ryżowa, Soczewica czerwona, Awokado Hass, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Cebula czerwona, Kolendra, Cukier, Miód pszczeli, Sok z limonki świeżo wyciskany, Sok z cytryny, Sól, Olej rzepakowy, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 047 kJ/250 kcal
Tłuszcz: 7,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 37,2 g
w tym cukry: 8,0 g
Błonnik: 7,6 g
Białko: 9,4 g
Sól: 0,3 g

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: