Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.11
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Komosa ryżowa z wędzonym tofu, karmelizowaną marchewką i rukolą, sos orzechowy
Rukola, Komosa ryżowa, Sól, Marchew, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Chili, Cukier, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Sok z cytryny, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Szczypiorek, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 035 kJ/486 kcal |
Tłuszcz: 23,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,4 g |
Węglowodany: 46,6 g w tym cukry: 13,5 g |
Błonnik: 10,8 g |
Białko: 23,1 g |
Sól: 3,1 g |
Alergeny
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.