Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4
-
Dairy Free
XXX_Koperkowy gulasz z młodej kapusty i białej fasoli w pomidorach, kasza pęczak, ogórek małosolny
Fasola biała, Olej rzepakowy, Por, Tymianek, SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka słodka, Ocet ryżowy (woda, ryż), Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Marchew, Koncentrat pomidorowy 30%, Kapusta młoda, Cukier, Cebula biała, Koperek, Sól, Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 247 kJ/298 kcal |
Tłuszcz: 6,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 48,1 g w tym cukry: 8,8 g |
Błonnik: 9,6 g |
Białko: 11,6 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.