Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58
Kopytka z sosem pieczarkowym i koperkiem
Koperek, Kopytka ziemniaczane (ziemniak gotowany, mąka PSZENNA, JAJA), Olej rzepakowy, Sól, Cebula czerwona, Majeranek, Mąka ziemniaczana, MASŁO 82% tł., Pieprz czarny, ŚMIETANA 15% tł., Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Czosnek, Natka pietruszki, Pieczarki
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 121 kJ/507 kcal |
Tłuszcz: 10,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g |
Węglowodany: 91,3 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 12,0 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.