Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58
NTFY_Kopytka z sosem pomidorowym z mozzarellą, bazylią i parmezanem
Bazylia, Kopytka ziemniaczane (ziemniak gotowany, mąka PSZENNA, JAJA), Olej rzepakowy, Sól, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Czosnek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 318 kJ/315 kcal |
Tłuszcz: 4,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 60,3 g w tym cukry: 3,2 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 7,9 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.