Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.62
Kopytka ze szparagami i kozim serem
Szpinak baby, Kopytka ziemniaczane (ziemniak gotowany, mąka PSZENNA, JAJA), Olej rzepakowy, Sól, Ser kozi (MLEKO kozie, kultury bakterii fermentacji mlekowej), Szparagi
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 970 kJ/232 kcal |
Tłuszcz: 3,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 42,4 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 8,2 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.