Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Koreańska zupa z ryżowymi kluskami
Kluski ryżowe, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Kapusta pak choi, Imbir różowy marynowany, Olej rzepakowy, Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Cukier, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Ocet ryżowy (woda, ryż), Marchew, Kolendra, Por
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 731 kJ/175 kcal |
Tłuszcz: 4,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 33,9 g w tym cukry: 2,4 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 3,0 g |
Sól: 2,3 g |
Alergeny
- gluten
- ryby i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.