Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.97
-
Dairy Free
Kotlecik z górki cielęcej w sosie własnym z rozmarynem, kasza jęczmienna perłowa, surówka z młodej kapusty
Rozmaryn, SELER korzeniowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Oliwa z oliwek, Miód pszczeli, Marchew, Kapusta biała, Czosnek, Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), Por, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pietruszka, MASŁO 82% tł., Marchew, Cebula biała, Kasza JĘCZMIENNA perłowa, Górka cielęca z kością, Sól, Pieprz czarny, Koperek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 193 kJ/285 kcal |
Tłuszcz: 7,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 28,3 g w tym cukry: 10,5 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 23,7 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.