Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
Kotleciki brokułowe z serem cheddar, pikantny sos pomidorowy
Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), Brokuły, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, JAJA kurze, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Szczypiorek, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 173 kJ/280 kcal |
Tłuszcz: 15,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,4 g |
Węglowodany: 17,7 g w tym cukry: 3,5 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 17,1 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.