Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Kotleciki jagnięco-wołowe w sosie tikka masala, dziki ryż ze szparagami
Jagnięcina, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Wołowina, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Ryż dziki, Cebula biała, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Imbir różowy marynowany, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Kolendra, Szparagi
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 875 kJ/448 kcal |
Tłuszcz: 16,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,0 g |
Węglowodany: 45,6 g w tym cukry: 3,8 g |
Błonnik: 5,6 g |
Białko: 32,3 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.