Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
2.75
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Kotleciki z ciecierzycy z groszkiem, kukurydzą i papryką, ostry sos pomidorowy
Mąka z ciecierzycy, Olej rzepakowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Groszek zielony, Pieprz czarny, Sól, Kukurydza, Papryka czerwona, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Czosnek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 627 kJ/150 kcal |
Tłuszcz: 3,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 22,5 g w tym cukry: 7,7 g |
Błonnik: 6,5 g |
Białko: 7,0 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.