Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
-
Less Gluten
-
Less Carb
Kotleciki z tuńczyka i ricotty z pieczonymi warzywami i sosem jogurtowo-paprykowym
Olej rzepakowy, Cukinia, Oregano, JOGURT naturalny 2% tł., Cebula czerwona, Pieczarka, Papryka żółta, Papryka czerwona, Natka pietruszki karbowana, Pieprz czarny, MIGDAŁY w płatkach, Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól), JAJA kurze, Koperek, Kasza jaglana, Sól, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 881 kJ/211 kcal |
Tłuszcz: 11,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 11,2 g w tym cukry: 3,9 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 17,4 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.