Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Kotleciki z tuńczyka i ricotty z pieczonymi warzywami i sosem jogurtowo-paprykowym

Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól), Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Cukinia, Pieczarka, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Papryka czerwona, JOGURT naturalny 2% tł., Papryka żółta, Cebula czerwona, JAJA kurze, MIGDAŁY w płatkach, Olej rzepakowy, Kasza jaglana, Koperek, Natka pietruszki karbowana, Sól, Pieprz czarny, Oregano

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
879 kJ/210 kcal
Tłuszcz: 11,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 11,2 g
w tym cukry: 3,9 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 17,4 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko
  • orzechy
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: