Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
Kotleciki ziemniaczane z mozzarellą, sos tzatziki, świeże warzywa
Roszponka, Ziemniaki, Koperek, Pieprz czarny, Koperek, JOGURT naturalny 2% tł., Pomidorki daktylowe, Papryka żółta, Natka pietruszki, Cebula biała, JAJA kurze, Sól, Czosnek, Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Płatki OWSIANE, Olej rzepakowy, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 123 kJ/268 kcal |
Tłuszcz: 10,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g |
Węglowodany: 36,2 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 11,2 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.