Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06
-
Less Gluten
Kotlet cieciorkowo-jaglany ze szpinakiem, fetą i suszonymi pomidorami, sos pomidorowy
Cebula biała, Olej rzepakowy, Ciecierzyca, Czosnek, Sól, Kasza jaglana, JAJA kurze, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Szpinak
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 486 kJ/594 kcal |
Tłuszcz: 29,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,4 g |
Węglowodany: 76,4 g w tym cukry: 12,3 g |
Błonnik: 18,2 g |
Białko: 32,1 g |
Sól: 2,9 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.