Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52
-
Less Gluten
Kotlet mielony podany z ziemniakami i mizerią
Koperek, Ogórek zielony, MASŁO 82% tł., MLEKO spożywcze 2% tł., Pieprz czarny, Sól, Ziemniaki, Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Olej rzepakowy, Wieprzowina, Czosnek, JAJA kurze, Płatki OWSIANE bezglutenowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 198 kJ/286 kcal |
Tłuszcz: 17,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,1 g |
Węglowodany: 18,4 g w tym cukry: 1,5 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 15,3 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.