Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.03
-
Less Gluten
Kotlet z ciecierzycy z mozzarellą, kasza jaglana, sos marchewkowo-sezamowy
SEZAM czarny, Kasza jaglana, Sól, Kiełki słonecznika, Olej rzepakowy, Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Cebula biała, Ciecierzyca, Marchew, JAJA kurze, Pietruszka, SELER korzeniowy, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Marchew, Por
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 320 kJ/794 kcal |
Tłuszcz: 31,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g |
Węglowodany: 102,9 g w tym cukry: 8,6 g |
Błonnik: 16,5 g |
Białko: 31,6 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- seler
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.