Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.89
-
Dairy Free
-
Vegan
Kotlety a’la gołąbki, puree ziemniaczane, sos pomidorowy, surówka po żydowsku
Koperek, Siemię lniane, Czosnek, Pomidory (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier trzcinowy, Ziemniaki, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Soczewica zielona, Nasiona słonecznika, Siemię lniane, Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), Ryż basmati, Kapusta biała, Cebula biała, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Mąka ziemniaczana, Mąka OWSIANA, Surówka żydowska (kapusta biała (38%), marchew (17%), jabłko (11%), ogórek kiszony (11%), SELER korzeniowy (10%), cukier trzcinowy, olej rzepakowy, natka pietruszki, sól, pieprz, ekstrakt przypraw)
Alergeny
- gluten
- seler
- soja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.