Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.89
-
Dairy Free
-
Vegan
Kotlety a’la gołąbki, puree ziemniaczane, sos pomidorowy, surówka po żydowsku
Koperek, Siemię lniane, Czosnek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Ziemniaki, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Soczewica zielona, Nasiona słonecznika, Siemię lniane, Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), Ryż basmati, Kapusta biała, Cebula biała, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Mąka ziemniaczana, Mąka OWSIANA, Surówka żydowska (kapusta biała (38%), marchew (17%), jabłko (11%), ogórek kiszony (11%), SELER korzeniowy (10%), cukier trzcinowy, olej rzepakowy, natka pietruszki, sól, pieprz, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 764 kJ/422 kcal |
Tłuszcz: 16,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 57,1 g w tym cukry: 10,2 g |
Błonnik: 10,9 g |
Białko: 12,2 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- gluten
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.