Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
XXX_Kotlety brokułowo-kalafiorowe z mozzarellą, kasza bulgur z oliwkami i natką pietruszki, surówka z marchewki
Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Olej rzepakowy, Nasiona słonecznika, JAJA kurze, Kalafior, Czosnek, Brokuły, Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Mąka ziemniaczana, Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Cebula biała, Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Natka pietruszki, Sól, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.