Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
Kotlety dyniowo-drobiowe w sosie serowym, kuskus perłowy, surówka koperkowa
Kurczak udko, kuskus perłowy (zawiera GLUTEN), Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Pieprz biały, Gałka muszkatołowa, Cebula biała, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Dynia, Czosnek, Sól, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Pieprz czarny, Surówka koperkowa (kapusta biała (58%), majonez (20%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku], koper (10%), ogórek zielony świeży (10%), marchew, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 260 kJ/301 kcal |
Tłuszcz: 14,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g |
Węglowodany: 33,7 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 12,0 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.