Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Less Gluten
Kotlety jajeczne z sosem pomidorowym, puree marchewkowo-pietruszkowe
Olej rzepakowy, Pietruszka, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Czosnek, Ziemniaki, Papryka słodka, Marchew, Pieprz czarny, MLEKO spożywcze 2% tł., Gałka muszkatołowa, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Natka pietruszki, JAJA kurze, JAJA kurze, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 2 979 kJ/712 kcal |
Tłuszcz: 38,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,9 g |
Węglowodany: 49,8 g w tym cukry: 14,7 g |
Błonnik: 13,0 g |
Białko: 37,2 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.