Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08
-
Less Gluten
Kotlety jajeczne z wiosenną sałatką, sos ziołowy
Sałata mix, Dynia pestki, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, JAJA kurze, Natka pietruszki, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Ogórek zielony, Rzodkiewka, Cukier, JOGURT naturalny 2% tł., Bazylia, Czosnek, Kolendra
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 886 kJ/212 kcal |
Tłuszcz: 14,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 8,5 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 12,7 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.