Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.94
-
Dairy Free
-
Less Gluten
XXX_Kotlety kalafiorowe z nutą cytrynową, pieczone ziemniaczki, surówka z czerwonej kapusty
Koperek, Cukier trzcinowy, Ziemniaki, Tymianek, Papryka słodka, Kurkuma, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Oliwa z oliwek, Kapusta czerwona, Cebula biała, Imbir, Cytryna, Kalafior, Sól, Sok z cytryny, Pieprz czarny, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Olej rzepakowy, Mąka z ciecierzycy, Kmin rzymski, Czosnek
Alergeny
- dwutlenek siarki
- sezam
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.