Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
-
Less Gluten
Kotlety mielone w sosie pieczarkowym, pieczone ziemniaki z koperkiem, mizeria
Koperek, Majeranek, Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Pieczarki, Natka pietruszki, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), ŚMIETANA 15% tł., MASŁO 82% tł., Mąka ziemniaczana, Cebula czerwona, Pieprz czarny, JAJA kurze, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Wieprzowina, Ogórek zielony, Sól, Ziemniak
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 440 kJ/583 kcal |
Tłuszcz: 33,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,5 g |
Węglowodany: 49,0 g w tym cukry: 3,3 g |
Błonnik: 6,1 g |
Białko: 28,0 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.