Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Less Gluten
XXX_Kotlety wieprzowe w sosie pieczarkowym, pieczone ziemniaki, duszona młoda kapusta
Cebula biała, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Tymianek, Kurkuma, Natka pietruszki, Cebula biała, ŚMIETANA 15% tł., Pieczarka, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), MASŁO 82% tł., JAJA kurze, Czosnek, Wieprzowina, Cukier, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Papryka słodka, Koperek, Kapusta młoda, Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Marchew, Mąka ziemniaczana, Liść laurowy, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 2 872 kJ/686 kcal |
Tłuszcz: 30,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,1 g |
Węglowodany: 72,6 g w tym cukry: 15,6 g |
Błonnik: 14,6 g |
Białko: 29,8 g |
Sól: 2,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.