Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
-
Dairy Free
-
Vegan
Kotlety z batatów i ciecierzycy z sosem chimichurri, ryż czarny z groszkiem cukrowym
Czerwony pieprz, Ciecierzyca, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Oliwa z oliwek, Ryż czarny, Groszek cukrowy, Płatki OWSIANE, Papryka czerwona, Natka pietruszki, Cebula biała, Kmin rzymski, Czosnek, Pieprz czarny, Batat, Sól, Siemię lniane, Roślinny Zamiennik Jajek (tapioka (skrobia z manioku), mąka ziemniaczana, łuska babki jajowatej, inulina (błonnik z cykori), substancja zagęszczjąca: guma guar, czarna sól himalajska Kala Namak, barwnik naturalny: karoteny roślinne), Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Papryka wędzona, Olej rzepakowy, Kolendra
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 778 kJ/425 kcal |
Tłuszcz: 8,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 78,2 g w tym cukry: 5,9 g |
Błonnik: 9,4 g |
Białko: 13,2 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.