Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.05
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Krem buraczkowo-marchewkowy z grzankami
Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Czosnek, Olej rzepakowy, Burak, Wywar warzywny (zawiera SELER), Marchew, Papryka słodka, Sok z cytryny, Ziemniaki, Por
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 420 kJ/100 kcal |
Tłuszcz: 0,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g |
Węglowodany: 21,6 g w tym cukry: 5,3 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 3,3 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.