Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Krem czekoladowo-orzechowy cieciorella, wafle ryżowe
ORZESZKI ZIEMNE, Kakao surowe (kakao ziarna kruszone surowe 100 %), Kakao, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Ciecierzyca, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Wafle ryżowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 645 kJ/154 kcal |
Tłuszcz: 7,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 17,3 g w tym cukry: 8,5 g |
Błonnik: 3,3 g |
Białko: 6,3 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.