Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Krem dyniowo-paprykowy

Papryka czerwona, Woda, Dynia, Ziemniaki, Cebula biała, Dynia pestki, Wywar warzywny (zawiera SELER), Marchew, Olej rzepakowy, Chili, Oregano, Papryka wędzona, Tymianek

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
939 kJ/224 kcal
Tłuszcz: 11,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 24,1 g
w tym cukry: 9,7 g
Błonnik: 2,7 g
Białko: 6,7 g
Sól: 1,7 g

Alergeny

  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: